Institucioni

Institucioni > Lajme >

Lista emërore e kandidatëve të shpallur fitues në strukturat e Hetimit Tatimor

Ju njoftojmë se, në përfundim të konkurrimit, testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar, për procedurën e pranimit në strukturat e Hetimit Tatimor, më poshtë do të gjeni listën emërore të kandidatëve të shpallur në listën fituese:

Nr. Emër Atësia Mbiemër
1 Adriatik Raif Bardhi
2 Andi Alfredi Kroj
3 Andi Luan Hajdari
4 Andi Kujtim Kamberi
5 Armando Ndue Ndreca
6 Bruno Leko Kamaj
7 Eridan Agim Mucaj
8 Giseld Zef Tushaj
9 Kastriot Agim Llamaj
10 Mirjan Trajko Pjetri
11 Olgert Jani Ciko
12 Spartak Rexhep Llozana