Institucioni

Institucioni > Lajme >

Lista e kandidatëve që kanë plotësuar kërkesat për t'u kualifikuar në fazën tjetër të konkurrimit, për pranim në strukturat e Hetimit Tatimor

Referuar shpalljes së datës 29.05.2018, në faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, për hapjen e procedurave të konkurrimit për pranim në strukturat e Hetimit Tatimor, njoftojmë se, pas shqyrtimit të dokumentacionit të dorëzuara në rrugë elektronike, në adresën e-mail-it rekrutime@tatime.gov.al, më poshtë, gjeni listën emërore të kandidatëve, të cilët kanë plotësuar kërkesat e përgjithshme dhe të posaçme, të kualifikuar për fazën tjetër të konkurrimit, testimit me shkrim:

NR.

EMËR

ATËSI

MBIEMËR

1

Adhurim

Bilal

Ademi

2

Alban

Astrit

Kapo

3

Alban

Ahmet

Omi

4

Albano

Arjan

Llakaj

5

Albert

Zef

Preçi

6

Albi

Xhafer

Bekteshi

7

Aldi

Gramoz

Hoxha

8

Aldo

Bajram

Lopari

9

Aleks

Allaman

Sala

10

Amarildo

Marjan

Rica

11

Angjelin

Pal

Pjetri

12

Anxhelo

Xhevit

Sida

13

Arban

Ded

Gjoka

14

Arben

Masar

Shima

15

Arben

Xhemal

Sefaj

16

Ardit

Hasan

Abrija

17

Arjol

Shkelqim

Guce

18

Artenisa

Genc

Jasini

19

Bardhyl

Xheladin

Xhafa

20

Behar

Sefer

Mera

21

Benardin

 Jak

Ndoj

22

Benardin

Luftar

Hoxha

23

Besmir

Hilmi

Zalli

24

Brikeno

Agim

Shegaj

25

Dhurata

Shuaip

Dobrovoda

26

Dorian

Kadri

Kazia

27

Dorian

Bashkim

Boja

28

Dritan

Geg

Nikolli

29

Elda

Myrtezan

Goxhaj

30

Elis

Skender

Ajdini

31

Elton

Aqif

Mjeshtri

32

Elvisa

Besnik

Abulli

33

Eneida

Sparta

Lani

34

Eni

Agim

Guçe

35

Ergi

Arben

Spahiu

36

Ergys

Damail

Muca

37

Eridan

Agim

Muçaj

38

Eridiana

Skender

Voti

39

Eriola

Sotiaq

Kocileri(Jeniceri)

40

Eriselda

Agim

Mucoviq

41

Ermelinda

Vahid

Kalaja

42

Ervid

Sali

Çobaj

43

Fatjon

Vehbi

Verri

44

Gentian

Halil

Copani

45

Gentjan

Bashkim

Bardhi

46

Gerald

Fiqiri

Bali

47

Heraldo

Kujtim

Bogdani

48

Iva

Agim

Hajdaragiq

49

Jolanda

Pashk

Pjetri

50

Jonid

Agim

Avduli

51

Julian

Mihal

Kalia

52

Julida

Avni

Aliaj

53

Klodjana

Sulo

Bishaj

54

Kristo

Vangjel

Haxhi

55

Ledjona

Dede

Doçi

56

Luneda

Shpend

Zenelaj

57

Manjola

Lin

Correj

58

Marije

Pjeter

Fermosi

59

Mario

Zenun

Jaçe

60

Marsel

Fran

Lekaj

61

Mensur

Selami

Qotaj

62

Miranda

Novruz

Coha

63

Mirjan

Trajko

Pjetri

64

Mirush

Osman

Troci

65

Nazmi

Skender

Juniku

66

Oliver

Zenel

Allkoçi

67

Relisi

Setki

Mulla

68

Romarjo

Behar

Kurti

69

Romeo

Kujtim

Shehu

70

Shukri

Ramazan

Marku

71

Sidita

Gezim

Hasaj

72

Sinderbeg

Seladin

Smakaj

73

Sindi

Adnand

Kombi

74

Skerdilajd

Qemal

Gurori

75

Zaho

Jaçe

Jacaj

 

Duke filluar nga dita e hënë, datë 18.06.2018, do të njoftohen nëpërmjet faqes zyrtare të DPT, të gjithë kandidatët të kualifikuar për fazën tjetër të konkurrimit, testimit me shkrim, në lidhje me datën, orën dhe vendin ku do të zhvillohet konkurrimi.