Institucioni

Institucioni > Lajme >

Lista emërore e kandidatëve të shpallur fitues, për pranimin në strukturat e Hetimit Tatimor

 

Ju njoftojmë se, në përfundim të konkurimit, testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar, për procedurën e pranimit në strukturat e Hetimit Tatimor, më poshtë do të gjeni listën emërore të kandidatëve të shpallur në listën fituese:

Nr.

Emer mbiemer

1

Adhurim  Agim Lika

2

Agron Kastriot Hebeja

3

Aljon Baftijar Hoxha

4

Amela Myzafer Zadrima

5

Antixhel  Artur Seferi

6

Bojken Arten Kortoci

7

Danjela Mersin Lala

8

Ditmir Zamir Tula

9

Dritan Nexhat Hysa

10

Eder Mhill Ndoci

11

Edi Vesaf Mulla

12

Edison Idriz Rrustemaj

13

Eduart Esat Bytyci

14

Elnis Niko Allkanjari

15

Elton Memo Gjokaj

16

Erbim Bardhyl Fagu

17

Ermir Memo Deraj

18

Ervin Sulejman Kurti

19

Fatjona Ndoni Cina(Velo)

20

Gezim Qamil Xhafaj

21

Gjon Shuk Voci

22

Juana Levend Nora

23

Latimir Hakik Hoxha

24

Mesorian Andon Cuko

25

Mirsad Behxhet Mandija

26

Oljan Rebani Zhupa

27

Oltion Kujtim Braho

28

Skerdian Robert Mehmeti

29

Visar Marash Mehilli