Institucioni

Institucioni > Lajme >

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve miratoi Regjistrin e Riskut

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve zhvilloi mbledhjen e 14-të, të Komitetit të Përmbushjes, në të cilën u miratua “Regjistri i Riskut”, si një instrument i dobishëm për menaxhimin dhe reduktimin e rreziqeve të mospërmbushjes tatimore.