Institucioni

Institucioni > Lajme >

M-Tax eFiling, aplikacioni që ju vjen në ndihmë tatimpaguesve

“Shkarkoni aplikacionin M-Tax eFiling dhe konsultoni të dhënat tuaja tatimore kudo ku ndodheni. Aplikacioni operon në sistemet Android, iOS dhe zë shumë pak hapsirë në memorien e pajisjes suaj. Identifikimi bëhet përmes emrit të përdoruesit (NIPT) dhe Fjalëkalimit.

Përmes M-Tax eFiling do të lidheni dhe me faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve dhe kështu ju mund të përditësoheni me të rejat më të fundit, në kohë reale”.

Klikoni në link për ta shkarkuar:

http://bit.ly/2COO5fS