Institucioni

Institucioni > Lajme >

Portali qeveritar e-albania, 26 dokumente me vulë dixhitale

 

 

 

Tashmë 26 dokumente mund të shkarkohen online nga e-albania me vulë dixhitale, 9 prej të cilëve i përkasin Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve. Regjistrohuni dhe përdorni portalin qeveritar e-albania.al, kurseni kohë dhe shmangni radhët në sportele. Nëse paraqiteni pranë sporteleve shtetërore, nuk jeni të detyruar të keni me vete këto dokumente pasi shteti i gjen vetë për ju. Vizitoni portalin qeveritar e-albania.al për më tepër informacion.