Institucioni

Institucioni > Lajme >

Shërbimi i tatimpaguesit

Ne besojmë te edukimi dhe këshillimi i tatimpaguesve. Punonjësit e shërbimit të tatimpaguesve janë gjithmonë pranë jush duke ju asistuar ballë për ballë dhe në ambjentet ku ju zhvilloni aktivitetin apo dhe nëpërmjet qendrës së thirrjeve.