Institucioni

Institucioni > Lajme >

Njoftim për Fiskalizimin

Njoftim i rëndësishëm!
 
Të nderuar tatimpagues,
 
Ju njoftojme se, në kuadër të përmirësimeve të vazhdueshme në sistemin e fiskalizimit, në datat 4 dhe 5 Mars 2023 do të kryhen disa zhvillime teknike dhe gjatë kësaj kohe mund të mos shfaqen faturat e lëshuara tek menuja "Pasqyra mujore / Artikulli i librit të shitjes/blerjes".
Procesi i lëshimit të faturave të fiskalizuara do të funksionojë normalisht.
Lutemi në mirëkuptimin tuaj për ndonjë vështirësi gjatë punës suaj apo anomali të shkaktuar.
 
Faleminderit!