Institucioni

Institucioni > Lajme >

Njoftim mbi zhvillime tё reja nё sistemin e Fiskalizimit

Nё vijim tё pёrmirёsimeve dhe zhvillimeve tё reja nё sistemin e Fiskalizimit, Administrata Tatimore njofton tё gjithё tatimpaguesit se ditёn e Enjte, date 18.08.2022, nga ora 20:00 deri nё orёn 02:00, shёrbimi i lёshimit tё faturave elektronike (e-invoice service) do tё jetё pёrkohёsisht jashtё funksioni dhe nuk do tё jetё e mundur tё kryhet lёshimi i faturave e-invoice.

Shёrbimi pёr lёshimin e faturave tё thjeshta me apo pa para nё dorё do tё vijojё tё funksionojё normalisht.

Administrata Tatimore kёrkon mirёkuptimin tuaj lidhur me zhvillimet e reja qё do tё bёhen.