Institucioni

Institucioni > Lajme >

Përditësimi orareve të trajnimeve online

"Trajnimet online për tatimpaguesi në lidhje me Ligjin nr.87/2019 “Për Faturën dhe Sistemin e monitorimit të qarkullimit do të zhvillohen nga e hëna - premten në orën 12.00-14.30.

Për të aksesuar në trajnim, ndiqni linkun e mëposhtëm:

https://www.tatime.gov.al/c/424/454/kalendari-i-trajnimeve"