Institucioni

Institucioni > Lajme >

#ShqipëriaSolidare - Kontaktoni në ✔️04 22 22 223 ✔️04 22 28 250 ✔️0688046664

Qytetarët, kompanitë, bizneset që duan të kontribuojnë për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, ju lutem të kontaktojnë numrat e mëposhtëm:
✔️04 22 22 223
✔️04 22 28 250
✔️0688046664

Këta numra janë në dispozicion 24 orë për këdo që kërkon informacion mbi pikën e grumbullimit të ndihmave në rezervat e shtetit dhe në komandën mbështetëse të Forcave të Armatosura me qëndër në Vaqar por edhe pika të tjera që po ngrihen në Tiranë, Durres e qytete të tjera.

☎️Për një kontakt më të personalizuar mund të kontaktoni 24 orë me Kolonel Perparim Gega 0683098820📌

Për t’iu ardhur në ndihmë pyetjeve të qytetarëve që kanë nevojë të mësojnë më shumë në lidhje me procedurën e dhurimit online për familjet e prekura nga tërmeti përmes e-albania.al/dhuro Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka vënë në dispozicion adresën e emailit: info.thesari@financa.gov.al.