Institucioni

Institucioni > Lajme >

Ftesë për Kontribut #ShqipëriaSolidare

Shqipëria Solidare

Kontributi i çdo shqiptari, kudo në botë, sot është shumë i vlefshëm në këtë situatë të gjendjës së jashtëzakonshme!

Qeveria shqiptare përmes faqes www.e-albania.al/dhuro krijon mundësinë që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për t'u përdorur nga Emergjencat Civile në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti.

Dhuro online përmes e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti! Ju mund të dhuroni duke përdorur një kartë krediti ose debiti të çdo banke drejt llogarisë së Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.

Procedura është shumë e thjeshtë, ku me dëshirën tuaj mund të plotësoni ose jo të dhënat tuaja personale si emër/mbiemër/e-mail, përpara se të vijoni me vendosjen e vlerës për dhurim, e cila më pas kalon përmes platformës bankare për pagesë me kartën tuaj të kreditit ose debitit.

 

Solidary Albania

Ministry Finance and Economy invites Albanians at home and abroad, partners, associations, international institutions and businesses, to offer their contribution in this moment of solidarity to the families and citizens in need, who were affected by the earthquake.

Donate online via e-Albania and help ease the earthquake's aftermath! You can donate using a credit or debit card of any bank to the account of the Ministry of Finance and Economy.

Your contribution will be used by Civil Emergencies to assist the earthquake victims.

To help all the families, affected by November, 26th earthquake, Albanian government has made available a unique website for all contributions.
#ShqipëriaSolidare
https://e-albania.al/donate/