Institucioni

Institucioni > Lajme >

Lista emërore e kandidatëve të shpallur fitues, për pranimin në strukturat e Hetimit Tatimor

Ju njoftojmë se, në përfundim të konkurimit, testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar, për procedurën e pranimit në strukturat e Hetimit Tatimor, në Drejtorinë e Hetimit Tatimor Rajoni Jugor, më poshtë do të gjeni listën emërore të kandidatëve të shpallur në listën fituese:

 

Nr.

Emer

Mbiemer

1

Ardit

Xhafa

2

Enxhi

Delaj

3

Gerjon

Bellaj

4

Hysni

Sino

5

Ilva

Gjordeni

6

Klevis

Kaso

7

Xhuljano

Rrushi

8

Xhuljo

Thomaj