Institucioni

Institucioni > Lajme >

DRT Shkodër i bashkohet nismës së pyllëzimit, #krijoO2tend

Drejtoria Rajonale Tatimore Shkodër i është bashkuar nismës së Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit për pyllëzimin, #krijoO2tend.

Në bashkëpunim edhe me aktivistë të EKO Mendje, punonjësit e DRT Shkodër kanë mbjellë pisha të reja në malin e Taraboshit ose siç njihet ndryshe edhe si “Ballkoni i Bunës.