Institucioni

Institucioni > Lajme >

Qendra e Thirrjeve, për çdo detyrim dhe gjoba, individët lidhen me administratën tatimore

Të gjithë tatimpaguesit mund të njohin në kohë reale çdo detyrim të papaguar që mund të kenë. Tatimpaguesit mund ta marrin këtë shërbim vetëm duke telefonuar në numrin e gjelbër pa pagesë 0800 00 02 të Qendrës së Thirrjeve, nga e hëna në të enjte, nga ora 08:30 - 18:00. Në një intervistë për Top Channel, drejtori i Qendrës së Thirrjeve , z. Erion Prifti tha se administrata tatimore inkurajon tatimpaguesit që të përdorin këtë shërbim.