Institucioni

Institucioni > Lajme >

Drejtoria Rajonale Tatimore e Vlorës dhe Sarandës në takim me Ministrin Ahmetaj për planin anti informalitet

Drejtoria Rajonale Tatimore e Vlorës dhe e Sarandës, kanë patur takim me Ministrin e Financave dhe Ekonomisë Z. Arben Ahmetaj. Në këtë takim u diskutua për vijimin e aksionit anti-informalitet si dhe lehtësimin e shërbimeve ndaj qytetarëve dhe biznesit.