Institucioni

Institucioni > Lajme >

DTM takohet me anëtarët e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë

Drejtoria e Tatimpaguesve të Mëdhenj përfundoi një takim të organizuar në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë, si dhe anëtarë të saj që operojnë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë.
Administrata Tatimore, nëpërmjet këtij takimi, synoi të informojë subjektet në lidhje me shtyllat kryesore të planit të veprimit të fushatës anti informalitet si dhe sugjerimeve nga ana e biznesit për përmirësimin e proçedurave tatimore.