Institucioni

Institucioni > Lajme >

NJOFTIM PËR KANDIDATËT E KUALIFIKUAR PËR KONKURRIM TË JASHTËM

Në zbatim të Ligjit Nr. 9920, datë 19.05.2008 "Për Procedurat Tatimore në Republikën e Shqipërisë'', i ndryshuar, Udhëzimit nr.24, datë 02.09.2008 i ndryshuar “Për Procedurat Tatimore në Republikën e Shqipërisë”, Ligjit nr. 7961, datë 12.7.1995 “Kodi i Punës i Republikës të Shqipërisë”, i ndryshuar, Rregullores “Për marrëdhëniet e punës të personelit jo nëpunës civil, në Administratën Tatimore Qendrore”, miratuar me Urdhrin nr. 10, datë, 31.01.2020, të Drejtorit të Përgjithshëm, neni 9 e në vijim, ju njoftojmë se pas fazës së verifikimit të dokumentacionit të depozituar brenda afateve ligjore, më poshtë do të gjeni listën emërore të kandidatëve të kualifikuar për fazën e konkurrimit nga jashtë për pozicionet;

  • Inspektor, në Sektorin e Verifikimit dhe Monitorimit, në Drejtorinë e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren, në DPT, Kategoria III-b.
  • Inspektor në Sektorin e Koordinimit, në Drejtorinë e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren, në DPT, Kategoria III-b.
  • Inspektor në Sektorin e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren në Drejtorinë e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren, Rajoni Qendror, Kategoria IV-a,
  • Inspektor në Sektorin e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren , në Drejtorinë e Verifikimit dhe Koordinimit në Terren, Rajoni Verior, kategoria IV-a.

Nr.

Emer

Atesia

Mbiemer

1

Adriatik

Osman

Memia

2

Agim

Tafil

Selami

3

Alban

Astrit

Kapo

4

Alfons

Fajë

Meta

5

Altin

Lutfi

Gjeçi

6

Altin

Gjon

Çupaj

7

Amarildo

Marjan

Rica

8

Amarildo

Gribos

Licaj

9

Ana

Kujtim

Osmënaj

10

Andi

Ilirjan

Zaja

11

Aranit

Nazif

Çera

12

Arban

Ded

Gjoka

13

Arben

Masar

Shima

14

Arjan

Agur

Çela

15

Armand

Fetah

Cjapi

16

Aulon

Neshat

Pëto

17

Benard

Luftar

Hoxha

18

Bruno

Stefan

Liço

19

Darvin

Apostol

Xhallo

20

Dhimiter

Ilia

Meleqi

21

Ditmir

Zamir

Tula

22

Dorian

Enver

Flamuraj

23

Eder

Mhill

Ndoci

24

Edison

Agim

Ibraj

25

Eduard

Ndue

Sterkaj

26

Elio

Nikel

Hoxhaj

27

Elio

Agim

Sako

28

Elis

Pajtim

Tusha

29

Elton

Selim

Çeça

30

Elton

Nexhip

Merolli

31

Enea

Paulin

Busukja

32

Enea

Lavderim

Kula

33

Eni

Agim

Guçe

34

Enis

Naim

Asllani

35

Enkeleda

Gjergji

Kreka

36

Eraldo

Astrit

Kasmi

37

Ergi

Arben

Spahiu

38

Erion

Lazi

Trungu

39

Eriselda

Agim

Muçoviq

40

Erjon

Sulejman

Cani

41

Erjon

Krenar

Rryçi

42

Erlind

Smajl

Velaj

43

Ermal

Agim

Erkoçaj

44

Ertil

Naim

Mansaku

45

Eshref

Musli

Lika

46

Esmeralda

Irakli

Vaso Loka

47

Eugert

Sali

Skura

48

Fationa

Fari

Shahinaj

49

Fationa

Agron

Krakulli

50

Fatjon

Kujtim

Mema

51

Florald

Hajri

Hyseni

52

Francesko

Arjan

Kapo

53

Gazmend

Hamdi

Thaçi

54

Gentian

Mehdi

Zeqja

55

Gentjan

Pal

Prekperaj

56

Giseld

Zef

Tushaj

57

Gjergji

Bashkim

Tabaku

58

Hanc

Tomorr

Gosa

59

Idaet

Agurimit

Vrapi

60

Ildi

Gezim

Ibrahimi

61

Ilirjana

Dali

Cara

62

Indrit

Selaudin

Rexhepi

63

Jetnor

Muharrem

Zhaboli

64

Jonuz

Luftim

Kuka

65

Jurgen

Lodovik

Hasani

66

Kastriot

Agim

Ilamaj

67

Klajdi

Fatmir

Shehu

68

Klaudja

Minir

Dajti (Kaja)

69

Klevis

Kastriot

Kaso

70

Klodjan

Mahmut

Pjeshka

71

Klodjan

Pajtim

Islami

72

Kristi

Enver

Lako

73

Kujtim

Sadik

Muca

74

Lula

Qemal

Selami

75

Lulzim

Nexhip

Salaj

76

Maluen

Pellumb

Hoxha

77

Marsel

Fatos

Lushi

78

Megi

Petrika

Xhaxho

79

Miranda

Selahudin

Gerdeci Qordja

80

Mirjet

Mark

Gega

81

Odeta

Bashkim

Seferaj

82

Petrika

Ilirjan

Lubonja

83

Polizoi

Perparim

Kuqo

84

Rasim

Mehmet

Allushi

85

Rrahman

Ramazan

Koka

86

Saimir

Vehbi

Dobrovoda

87

Sheqere

Besnik

Xheleku

88

Silvana

Braham

Coka

89

Skerdi

Shpetim

Muçollari

90

Skerdilajd

Qemal

Gurori

91

Sokol

Shefqet

Çela

92

Urim

Tafil

Hidri

93

Vitore

Ndue

Medha

94

Vjola

Flamur

Tafa

95

Yze

Gramoz

Gjyla

 

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, si dhe në zbatim të akteve normative të dala për shkak të kësaj situate të cilat, ndalojnë grumbullimet dhe detyrojnë distancimin social, konkurrimi do të zhvillohet ditën e premte, datë 17.07.2020 në dy ambiente të ndara, pranë Drejtorisë së Përgjithshme e Tatimeve dhe pranë Qendrës së Trajnimit të Administratës Tatimore e Doganore (QTATD), në grupe prej 10- 15 kandidatësh, duke filluar nga ora 10.00.

Me qëllim respektimin e rregullave, kandidatët në mënyrë të detyrueshme duhet të jenë të pajisur me mjete mbrojtëse, maska, kusht i cili është i detyrueshëm për pjesëmarrje në testim.

Konkurrimi do të zhvillohet bazuar në fushën e njohurive sipas shpalljes fillestare të datës 02.06.2020, në faqen zyrtare të DPT.

Sipas listës emërore, kandidatët nga numri 1 deri në 60 do të zhvillojnë testimin pranë QTATD dhe nga numri 61 deri në 95 pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve.

Listat sipas grupeve të ndara dhe oraret respektive do të jetë e afishuar pranë këtyre ambienteve.