Kontakte > Qendra e Thirrjeve >

Qendra e Thirrjeve

Qendra e Thirrjeve është një ndër kanalet e informimit , i cili është ngritur për t’ju gjendur më afër dhe më shpejt nevojave të qytetarëve.
Shërbimi ofrohet pa pagesë duke telefonuar në numrin e gjelbër 0800 00 02
Orari i shërbimit:
E Hënë- E Enjte ora 08:30 - 18:00
E Premte ora 08:30 - 16:00