Institucioni

Institucioni > Lajme > Lajme

Njoftim i përditësuar mbi menyrën e shpërndarjes së dokumentacionit tatimor

Të nderuar tatimpagues me VENDIM nr.237, datë 20.3.2020 për një shtesë në vendimin nr.511, datë 24.10.2002, të Këshillit të Ministrave, “Për kohëzgjatjen e punës dhe të pushimit në institucionet shtetërore”, të ndryshuar.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit se tërheqja e dokumentacionit tatimor (blloqe faturash TVSH, Model 4, dëftesa tatimore etj) do të vijojë të kryhet pranë Drejtorisë Rajonale Tatimore, ku ata janë të regjistruar, gjatë orarit zyrtar të punës, e hënë- e premte 08:00-13:00.

 

 

NR

Drejtoria Rajonale

Adresa

 1

Drejtoria Rajonale Tatimore e Tatimpaguesit e Mëdhenj

Rr. Xhorxh W. Bush, Tiranë

 2

Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë  

Qendra e Shërbimit për Tatimpaguesit, DRT Tiranë: Rr. "Nikolla Lena" (përballë shkollës "Sabahudin Gabrani")

 3

Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës 

Lagjia nr.3, Rr. "Egnatia", Durrës

 4

Drejtoria Rajonale Tatimore Vlorë   

Lagjia "Hajro Çakërri", pranë Prefekturës Vlorë

 5

Drejtoria Rajonale Tatimore Berat

Rr. ''Antipatrea", Lagjia "30 Vjetori" , Berat

 6

Drejtoria Rajonale Tatimore Fier

Lagjia "Apollonia", Rr. "Brigada e 11-të Sulmuese", Fier

7

Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan  

Lagjia "28 Nëntori", Rr. "Qemal Stafa", Elbasan

8

Drejtoria Rajonale Tatimore Korçë

Lagjia nr. 7, Rr. "28 Nëntori", Korçë

9

Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhë

Lagjia "Besëlidhja", 2 Kullat "Lura", Lezhë

10

Drejtoria Rajonale Tatimore Shkodër

Bulevardi "Zogu i I-rë", Shkodër

11

Drejtoria Rajonale Tatimore Dibër

Lagjia "Aksioni", Bulevardi "Elez ISUFI", Peshkopi

12

Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokastër

Lagjia "18 Shtatori", Gjirokastër

13

Drejtoria Rajonale Tatimore Kukës

Lagjia nr. 5,Godina e Raiffeisen Bank, Kati II-të, Kukës

14

Drejtoria Rajonale Tatimore Sarandë

Lagjia nr. 4, Rr. "Mit'hat Hoxha" Nr. 151, Sarandë

 

 

Dokumenta ndihmëse