Institucioni

Institucioni > Lajme > Lajme

Informacion mbi mundesinë e pagesës së detyrimeve tatimore nëpërmjet portalit e-albania si dhe Online-Banking në bankat e nivelit të dytë

Ne kushtet e situates ne te cilen ndodhet vendi yne, per te frenuar sa me shume perhapjen e COVID 19, informojme te gjithe tatimpaguesit qe detyrimet tatimore mund te paguhen elektronikisht nga bankat e nivelit te dyte, si me poshte vijon:

 

Emertimi I Bankes

Web

Ofron online banking

raiffeisen bank ALBANIA

https://www.raiffeisen.al/alb/our-news/entry/njoftim-per-klientet-deget-e-hapura/

PO

intesa sanpaolo BANK Albania

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/branch-locator.html

PO

OTP Bank Albania

https://otpbank.al/njoftimet-me-te-fundit

PO

tirana bank

https://www.tiranabank.al/, https://www.tiranabank.al/d/58/164/467/tirana-bank-njofton/

PO

UNION BANK

https://www.unionbank.al/njoftim-per-ndryshimin-e-orarit-te-degeve-union-bank

PO

PROCREDIT BANK

https://www.procreditbank.com.al/sq/te-reja-nga-procredit-bank/674

PO

ALPHA BANK ALBANIA

http://www.alphabank.al/al/branch-network

PO

AMERICAN BANK OF INVESTMENTS

https://abi.al/c/16/dege-ne-tirane

PO

BANKA KOMBËTARE TREGTARE

https://www.bkt.com.al/lajmerime/nj-r-deget-e-hapura

PO

CREDINS BANK

https://bankacredins.com/

PO

FIBANK ALBANIA

https://www.fibank.al/sq/njoftim-i-rendesishem/page/4595/item/1216

PO

 

Gjithashtu, ne linket e mesiperm, ofrohet informacion i perditesuar ne lidhje me oraret e funksionimit dhe vendndodhjes se sporteleve te Bankave te nivelit te dyte qe operojne ne vendin tone.

 

Pagesa online e detyrimeve tatimore ofrohet edhe nepermjet Platformes Qeveritare te Pagesave ne e-albania, e cila ofron garanci dhe siguri maksimale, lehtësi dhe shpejtësi në veprime, pa qenë nevoja të paraqiteni pranë sporteleve,

 

Informacion me te detajuar mbi kushtet dhe menyren e kryerjes se pagesave online, nepermjet e-albania e gjeni duke klikuar ne linkun https://e-albania.al/Pages/HelpPayments.aspx