Mirë se vini
Kërko:  në:  
   
Skip Navigation Links

 

IVA ELEKTRONIKS 

Ju kujtojmë se në zbatim të Vendimit Nr. 781 datë 14.11.2007, i ndryshuar me vendimin nr.1476, date 12.11.2008, “Për karakteristikat teknike e funksionale të pajisjeve fiskale, sistemit të integruar të kompjuterizuar për transferimet periodike, automatike, të deklarimeve financiare, sistemit të komunikimit, për procedurën e dokumentacionin për miratimin e tyre dhe për kriteret për pajisjen, me autorizim, të shoqërive të autorizuara për ofrimin e pajisjeve fiskale” tatimpaguesit, të cilët shesin mallra, prodhime apo kryejnë furnizime të shërbimeve në lokale apo njësi të hapura për publikun, për të cilat pagesat nuk kryhen nëpërmjet bankës, janë të detyruar të përdorin pajisje fiskale për regjistrimin e pagesave me para në dorë dhe të lëshojnë në mënyrë të detyrueshme, kuponin tatimor.
Personat, juridikë dhe fizikë, që do të mbajnë të dhënat e xhiros, nëpërmjet regjistruesit elektronik, janë të detyruar të mbajnë regjistrimet, në përputhje me kërkesat e këtij vendimi, sipas kalendarit të mëposhtëm:
a) brenda periudhës nëntor 2008 – maj 2009, personat e regjistruar për TVSH-në dhe tatimin mbi fitimin të cilët administrohen nga drejtoria rajonale tatimore e tatimpaguesve të mëdhenj dhe drejtoria rajonale tatimore, Tiranë;
b) brenda periudhës janar – dhjetor 2009, personat e regjistruar për TVSH-në dhe tatimin mbi fitimin të cilët administrohen nga drejtoritë e tjera rajonale tatimore.
c) Brenda periudhes qershor 2010, personat e regjistruar ne biznesin e vogël, të cilët ushtrojne veprimtari në bashkitë e Tiranës, Durrësit, Gjirokastrës, Fierit, Lushjes, Beratit, Sarandës, Korçës, Pogradecit, Elbasanit, Shkodrës e Lezhës. Po brenda këtij afati janë të detyruar të mbajnë regjistrime, nëpërmjet regjistruesve elektronikë fiskalë edhe tatimpaguesit e biznesit të vogël në komunat Shëngjin, Golem, Rashbull,Orikum, Himarë dhe Ksamil.
d) Brenda periudhës dhjetor 2010, të gjithë tatimpaguesit e tjerë të biznesit të vogël.


 

QYTETI

KOMPANIA

EMER

MBIEMER

ADRESA

TELEFON

CELULAR

ADRESA WEB

E-MAIL

TIRANE

IVA ELEKTRONIK

VLADIMIR

PASHAJ

RR BARRIKADAVE , KULLA 8 , KATI I

042220356

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

ELBASAN

HARD & SOFT

ARBEN

KOTE

L.LUIGJ GURAKUQI, RR 28 NENTORI, PALL18/2

054240191

0682046470

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

LUSHNJE

PRANVERA SINJARI

PRANVERA

SINJARI

RR.LAGJA XH. NEPRAVISHTA,PRANE ALFA BANK

069577880

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

FIER

IVA ELEKTRONIK

ERJON

CELA

RR FIER SEMAN, PRANE TATIMEVE

038780000

0686067786

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

BERAT

LLAZAR NDRECKA

LLAZAR

NDRECKA

RR. ANIPATREA, LGJ. ILIRIA, PRANE GJYKATES

0682209700

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

KUCOVE

JORGJI KARAJ

JORGJI

KARAJ

LGJ, 1 MAJ

0682090144

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

BALLSH

HAXHI VELIAJ

HAXHI

VELIAJ

LGJ. 5 SHKURTI, PERB. ISH RAIFFAISEN BANK

0684082101

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

SARANDE

MARIGLEN BEDULI

MARIGLEN

BEDULI

N. 6, PRANE XHAMISE, SARANDE

0694412544

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

KORCE

IVA ELEKTRONIK

PANDI

PAPANDO

RR 28 NENTORI, PRANE TATIMEVE

082257767

0686067787

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

LEZHE

SUZANA GJEKA

GJERGJ

GJEKA

AFER RAIFFEISEN BANK

0682054006

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

SHKODER

IVA ELEKTRONIK

ATRID

MILOTI

L VASIL SHANTO, XHABIJE

022255599

0686067789

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

PRRENJAS

ABEDIN COLLAKU

ABEDIN

COLLAKU

PRRENJAS

0692269999

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

TEPELENE

KOSTANDIN SOTIRI

KOSTANDIN

SOTIRI

TEPELENE

0692289488

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

DURRES

IVA ELEKTRONIK

ORJON

SPAHOLLARI

L 4 RR SKENDERBEJ

052224009

0684087038

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

KAVAJE

K32513909Q

FIQRET

LUSHKA

L 2 SHETITORJA N1

055247700

0672010033

www.ivaelektronik.com

info@ivaelektronik.com

 

 
Konfidencialiteti | © 2011 Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve